Аудіокниги українською » Реклама » Подарунок для співробітників - секрети успішного вибору - Реклама

Подарунок для співробітників - секрети успішного вибору - Реклама

Подарунок для співробітників - секрети успішного вибору - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Для будь якої людини найбільшою головною болю є вибір подарунку для співробітника. Особливо, якщо всі колеги уже отримали фірмові канцелярські товари, футболку чи чашку з логотипом. Саме час купити одночасно креативний та практичний виріб.

магніт

Спеціалізований  магазин подарунків – найкращий вибір для ейчара, який обирає сюрприз для співробітників. Професіонали онлайн сервісу Uamade  розробили шпаргалку, яка допоможе зробити правильний вибір. Речі, представлені в салоні, призначені дарувати позитивні емоції, радість та враження.

Особливості вибору креативного подарунку для співробітників

На вітрині магазину представлені презенти зі змістом. Навіть класичні чашки, сумки, фартухи ілюстровані яскравими орнаментами з історією. Любий презент, зроблений «від душі» стане незабутнім. Стилісти радять:

  • Подарувати, щось корисне. Сюди можна віднести речі, якими користуються постійно. Обрати варто серед екосумок, блокнотів чи календарів. Простіше кажучи, купити слід ту річ, яка буде корисною в повсякденному житті та допомагатиме вирішувати певні задачі.
  • Вибрати персональний презент, який вкаже на особливості характеру певної людини. Звісно, персональний сюрприз набагато легше обирати для конкретної людини, наприклад, для партнера. Варто врахувати рід занять, уподобання, захоплення отримувача подарунку.
  • Вибрати подарунок, відповідно до статі отримувача. На офіційному сайті існує окрема категорія товарів від вітчизняних майстрів для чоловіків, жінок і дітей. Звісно, найпростіше обрати універсальну і максимально нейтральну річ.
  • Вибрати подарунок, відповідно до тематики свята. Однак, на думку стилістів набагато цікавіше робити сюрпризи тоді, коли їх зовсім не чекають. Тим більше, що приводів існує безліч - Welcome kit чи Welcome box для щойно прийнятих співробітників, професійні свята, дні народження та календарні дати. Використати можна будь який привід, адже саме презенти роблять відносини в колективі більш міцнішими та гармонійними.

чашка

В магазині подарунків Uamade всі вироби зібрані у групи, що значно спростовує пошук та вибір необхідного предмету. Кожна річ, представлена на сайті – це своєрідна історія, яка допомагає створити позитивну атмосферу. Кожен подарунок – це частка душі його автора, втілення його таланту та скупчення його енергії. Саме тому такі сюрпризи доставляють набагато більше радості та дарують казкові враження.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий