Аудіокниги українською » Реклама » Золоті жіночі браслети – і для солідних дам і для модних панянок - Реклама

Золоті жіночі браслети – і для солідних дам і для модних панянок - Реклама

Золоті жіночі браслети – і для солідних дам і для модних панянок - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

У ювелірній справі існують безпрограшні поєднання дорогоцінних металів і каміння, що дозволяють створювати шикарні комбінації, що зачаровують погляд. І якщо і існує прикраса, на якій майстер може максимально повно виявити свою фантазію та вміння, то це браслет.

золотий жіночий браслет

І особливо вдалими у всіх відносинах виходять золоті жіночі браслети як в монохромі, так і з вставками з перлів, дорогоцінного каміння, емалі тощо. Золото 585 проби на зап’ясті - це 100% відсотковий ефект шику. Не дивно, що золотий браслет жіночий це перша асоціація, коли говорять про розкіш і бездоганний смак. Злато.юа надає унікальну можливість насолодитися спогляданням чудових екземплярів в різних дизайнерських рішеннях. Ну а так як ціна тішить своїм демократичним рівнем і доступна в широкому діапазоні, то придбати ці розкішні ювелірні вироби зможуть різні споживачі.

Нескінченна кількість рішень

Продаж зробив доступними всілякі екземпляри, і кожен виріб сміливо може претендувати на статус справжнього шедевра. Для виготовлення використовується золото, а його 585 проба свідчить про високу якість матеріалу. Кожен зразок відрізняється зносостійкістю та довговічністю. Причому саме виконання прикрас може бути абсолютно будь-яким.

Тобто відрізняє представлені золоті жіночі браслети:

  1. Дизайн;
  2. Форма;
  3. Розмір;
  4. Вставка.

Складно сказати який варіант виглядає шикарніше. Комусь до вподоби монохром (тотал голд), кому більше подобається виріб у якому є вставка з перлин, емалі чи самоцвітів.

Сам метал може відрізнятися за відтінками і бути:

  • червоним;
  • білим;
  • жовтим;
  • з рожевим відливом.

Хоча достатньо оцінити золоті жіночі браслети навіть по фото, щоб переконатися, всі версії настільки красиві, що чудово ляжуть на руку і підкреслять її витонченість і шляхетність. Не дивно, що їх люблять носити як «звичайні» панночки, так і світські левиці, ікони стилю та it-girls.

Така популярність ще раз підтверджує, що мода над справжніми цінностями не владна і такі коштовності завжди у тренді. Ну а щоб не втратити свій крутий аксесуар, перед тим, як підібрати модель, зверніть увагу на її конструкцію. Проста, але міцна має бути застібка. Від цього залежить не тільки зовнішній вигляд виробу, але його цілісність та збереження. Ризик мимовільного відкривання замка має бути нульовим.

А ось плетіння може бути різним (якщо це браслет у вигляді ланцюжка). Тут варіантів стільки, що перерахувати практично неможливо. Деякі їх дивують ажурністю, інші навпаки вражають солідністю. Оцінити різноманітність фасонів представлених на Zlato.ua дозволяють фото.

браслет золотий жіночий

З їхньою допомогою вдасться підібрати відповідний зразок. Щоправда доведеться порівняти кілька десятків серій та колекцій, адже продуктовий ряд справді дуже великий. Каталог дозволяє не тільки вибрати і купити золотий браслет жіночий, але й замовити до нього інші стильні прикраси. А аксесуари до такої коштовності підійдуть будь які. Тому жіночі золоті браслети такі популярні і зустрічаються в ювелірному арсеналі майже кожної жінки.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий