Аудіокниги українською » Реклама » Наручний годинник Chopard L.U.C – стильна класика на кожен день - Реклама

Наручний годинник Chopard L.U.C – стильна класика на кожен день - Реклама

Наручний годинник Chopard L.U.C – стильна класика на кожен день - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Аксесуари супроводжували образ стильних, модних та багатих людей з давніх часів. Підвіски, кулони персні вважалися яскравим підтвердженням високого соціального положення. Однак, особливе місце в образі завжди займав і продовжує займати наручний годинник.

chopard_muzh_luc_2.jpg

Стилісти компанії Імідж рекомендують звернути увагу на Chopard L.U.C. - https://imidge.com.ua/ru/f-watches-chopard-luc_c/. Це сугубо чоловічий аксесуар, який має глибоко консервативний зовнішній вигляд. Строгі форми, відсутність декоративних вставок, багатогранність функціоналу робить цей виріб неповторним.

Звісно, оригінал швейцарського бренду має занадто високу вартість, адже це «іміджевий аксесуар з іменем». Варто пам’ятати Chopard L.U.C – це дорогий наручний годинник виготовлений в обмеженій кількості, який може дозволити собі тільки людина, яка знає собі ціну. Однак не завжди доцільно купувати оригінальний виріб. Прекрасним рішенням є купити якісну копію, яка повторює в точності брендів предмет.

Колекція годинників  L.U.C від Шопард має ряд особливостей, серед яких:

  • Строгий дизайн, який не містить вульгарності та показової бравади. Це наручний годинник для справжнього джентльмена, який не терпить показовості та яскравості в образі. Саме тому хронографи лінійки часто вибирають для себе ділові люди та доповнюють свої образи бізнесмени.
  • Відсутність вставок та декоративних елементів. Всі моделі лінійки виглядають багато та надзвичайно скромно. Однак саме в цьому заклечається їх універсальність на унікальних.
  • Наявність різноманітних функцій. Варто зазначити, що вироби не перевантажені можливостями, але це не робить їх менш надійними. Прозоре сапфірове скло, добре читаємі мітки, Індекатор запасу ходу, другого часового поясу,  GMT та багато іншого дозволяють насолоджуватися інноваціями.
  • Практичність, витривалість та інші характеристики «бездоганності» аксесуару. Копії Шопард відповідають самим високим стандартам та нормативам.

Не варто непокоїтися, що на офіційному сайті представлені копії. Примітно, що багато знаті світового масштабу носять саме репліки і не вбачають в цьому чогось неприпустимого. Стилісти imidge рекомендують мати їх в своїй колекції, адже люба модель наповнена особливою філософією стилю і багатства.

chopard_muzh_luc_1.jpg

Примітно, що Chopard L.U.C – це розкішний наручний годинник для солідних чоловіків, а тому його часто вибирають в якості подарунку діловому партнеру, близькій людині, керівнику.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий