Аудіокниги українською » Реклама » Які існують стилі м’яких меблів? - Реклама

Які існують стилі м’яких меблів? - Реклама

Які існують стилі м’яких меблів? - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

В незалежності від розміру приміщення кожна людина прагне створити в ньому затишок і комфорт. Зручне місце для сну чи відпочинку всієї родини, релакс-зона, місце для обідів дарують тепло в домі.

М'які меблі

На думку стилістів МебельОК найкращим варіантом облаштування оселі є м'які меблі. Різноманітністьмоделей та стилів дозволяє підібрати не тільки зручні та функціональні конструкції, а й вироби, які будуть гармонійно вписуватися в інтер’єр.

На думку експертів сучасне оформлення кімнати – це поєднання різних напрямків. В одному приміщенні сміливо можуть «уживатися» м’які меблі і декор. До того ж варто пам’ятати, що всі предмети повинні комбінуватися з колористикою кімнати.

Самими популярними стилістичними направленнями вважаються:

  • Класика – вироби, які не мають часових обмежень. Основні характеристики – використання красивого декору, зносостійкого текстилю, натуральної деревини, округлі, плавно перетікаючи одна в одну лінії, приглушені забарвлення. Дивани, крісла, пуфи не мають різких змін ліній та строгих форм, виглядають елегантно та гарно вписуються в інтер’єр любого напрямку.
  • Неокласика – стриманість і охайність, легкість та збалансованість є основними характеристиками стилю. Форми конструкцій дуже схожі на класичні, однак вони це більш лаконічні. Даний напрямок передбачає використання мінімальної кількості предметів.
  • Модерн – м’які меблі з різьбленим декором та асиметричними формами. Сама кімната в цьому стилі виглядає цілісно та органічно. Дивани чи крісла в стилі модерн часто використовуються для зонування віталень, приміщень загального використання.
  • Прованс – вироби, які всім своїм виглядом випромінюють домашній затишок. Елементи із деревини, теплі тони тканини, округлі лінії, хитромудрі форми є основними характеристиками напрямку. Моделі виглядають вінтажно, немов вони отримані у спадок.
  • Мінімалізм – вироби, які повністю позбавлені пишного оздоблення. Прості прямокутні форми, відсутність принтів, використання природних забарвлень та максимально практичних матеріалів є родзинкою даного напрямку. Яскравим прикладом мінімалістичних м’яких меблів, які недорого можна купити в інтернет магазині є модульні конструкції. Їх елементи можна встановлювати на власний розсуд, проявляючи індивідуальність та креативність.

Дивани - меблі м'які

В сучасному салоні чи онлайн бутику знайти необхідний виріб не важко. Сучасні виробники випускають м’які меблі в усіх стилістичних напрямках, а от ексклюзивні речі стилісти Мебельок радять виготовляти на замовлення. Однаку, нажаль, відмінний зовнішній вигляд – це не гарантія високої якості. А тому слід перевіряти продукцію, ознайомлюватися з характеристиками конструкції та користуватися послугами менеджера компанії.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий