Аудіокниги українською » Реклама » Срібні чоловічі ланцюжки – і для себе і на подарунок - Реклама

Срібні чоловічі ланцюжки – і для себе і на подарунок - Реклама

Срібні чоловічі ланцюжки – і для себе і на подарунок - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Ланцюги із срібла вважаються якщо не найпопулярнішими, то одними з найбільш купованих аксесуарів. Навіть складно уявити який ще виріб із чоловічих ювелірних прикрас здатен скласти конкуренцію цьому аксесуару.

Ланцюг срібний хлопцеві

Срібні чоловічі ланцюжки представлені у великій кількості варіацій, а такі характеристики як міцність, надійність і довговічність – це якраз візитна картка, що відрізняє прикраси, створені з використанням цього металу. Висока 925-та проба – це гарантія довговічності виробів і як стверджують експерти УкрЗолото, навіть через багато років активного носіння прикраси, вона не втратить свого акуратного зовнішнього вигляду.

Шляхетний метал у будь якому плетінні виглядає стильно та елегантно одночасно. Не дивно, що ланцюжок із срібла це вдала покупка для поповнення чоловічого ювелірного арсеналу.

Мануфактури пропонують великий вибір варіантів. Так що підібрати вийде зразок, що підходить навіть за таким параметром як вартість. Тим більше що продаж зробив доступними вироби різних брендів. Всі вони виглядають одночасно стильно та елегантно, підходять під діловий костюм, спортивний лук та доповнять образ сучасного денді.

Довговічність як перевага

Мода на прикраси змінюється, але є класичні зразки. Але класичність, якою володіють ці ювелірні твори, полягає не в нудності фасону, а в довговічності та зносостійкості, позатрендовості та здатності бути актуальними в будь-якій ситуації. Ланцюжки чоловічі у сріблі 925 проби впишуться у будь-який гардероб. Вони оснащені простим, але надійним замочком, тому легко одягаються на шию і не ризикують із неї «злетіти».

В залежності від ваших смакових уподобань є можливість придбати тонкі ланцюжки чи масивні, з великими кільцями, чи навпаки з маленькими сплетеними в кілька рядів. Ну а в залежності від обраного типу плетіння є шанс підібрати (по бажанню) додатковий елемент. Хоча, частіше срібні чоловічі ланцюжки носять соло, інколи їх поєднують з кулонами, хрестиками чи оберігами. До речі, більшість виробів звертають на себе увагу або крутим плетінням, або унікальністю покриття. Перерахувати всі варіації на тему плетіння майже неможливо. Їх справді дуже багато і кожен з них має свої переваги і дизайнерські особливості.

Срібний ланцюг чоловікові

За допомогою фото вдасться порівняти версії доступні в колекціях різних ювелірних брендів. Також експерти UkrZoloto радять ознайомитися з описом продукції де вказаний і тип плетіння, і покриття що використовується і вага. Адже всі ці параметри впливають на вартість. Ну а для того щоб кожен мав можливість зробити придбання в рамках бюджету, в продажі доступні вироби як в преміальному сегменті. Так і середньому і навіть бюджетному.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий