Аудіокниги українською » Реклама » Фен Xiaomi – незамінний помічник для догляду за волоссям - Реклама

Фен Xiaomi – незамінний помічник для догляду за волоссям - Реклама

Фен Xiaomi – незамінний помічник для догляду за волоссям - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Сучасна б'юті індустрія не перестає дивувати функціональними девайсами. Саме таким помічником у догляді за волоссям і створенні казкових зачісок є фен xiaomi. Практичний електроприлад здатний висушити волосся будь-якої довжини та пишності. Подібний помічник є незамінним помічником як для чоловіків, так і для жінок.

Завдяки теплому потоку повітря фен за лічені хвилини висушить навіть саму пишну косу, пригладжуючи волоски та не допускаючи їх розпушування.  Брендові інструменти вирізняються простим принципом використання, бережним відношенням до зачіски.

Популярні типи фенів фенів

Компанія спеціалізується на виготовленні різних типів девайсів. Самими затребуваними помічниками для догляду за волоссям є:

  • звичайні, які широко використовуються у побуті;
  •  дорожні – невеликі за розміром прилади малої потужності;
  • у вигляді традиційної щітки, які використовуються, як правило, для укладки та створення зачіски;
  •  капюшон – інструмент для миттєвої сушки та дбайливого догляду.

Від типу фену та його функціональності залежить ціна інструменту. Неймовірні знижки дозволяють придбати необхідний продукт із суттєвою економією.

Варіанти використання

При виборі фену xiaomi варто оцінити кількість швидкостей та температурних режимів роботи. Для використання у побуті ідеально підходять електроприлади із 2-3 швидкостями, а от для професійного використання рекомендується купувати інструменти із розширеними можливостями.

Також варто врахувати режими користування, серед яких самими затребуваними вважаються:

  • Бережне відношення, завдяки якому повітря не перегрівається і відповідно шкіра голови не пересушується. Навіть постійне використання зберігає структуру волосся та не пошкоджує його.
  • Наявність іонізації, яка забезпечує дбайливий догляд.  В результаті використання волосся набуває доглянутого вигляду «як після професійного салону».
  • Турбо-догляд, який є справжнім спасінням для тих, хто бажає швидко висушити косу після миття.
  • Холодний потік повітря, завдяки якому волосся сушиться дещо довше, але укладка зберігається набагато краще.

Більшість фенів xiaomi мають стандартний показник шуму у 75 дБ. Придбати також можна майже безшумні моделі, значення шуму яких не перевищує 45 дБ. Серед пропозицій існують прилади із металевим, керамічним, турмаліновим тенами. Перед оформленням покупки рекомендується вивчити характеристики девайсу, визначитися з ціллю використання. Замовити із значними знижками можна сам фен чи в комплекті з насадками – концентратором, дифузором, різними щіточками.

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий