Аудіокниги українською » Реклама » Вибираємо портсигар на подарунок - Реклама

Вибираємо портсигар на подарунок - Реклама

Вибираємо портсигар на подарунок - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Портсигар – кишеньковий футляр для зручного носіння сигар та цигарок. Якщо раніше він був необхідністю, а після взірцем вишуканого смаку та стилю, то сьогодні – це іміджевий аксесуар, здатний підкреслити індивідуальність власника. До того ж сьогодні такий аксесуар можуть дозволити собі все, оскільки він є доступним за ціною і представлений великою різноманітністю моделей.

Якщо зацікавлені у покупці портсигара, вивчіть асортимент, представлений в інтернет-магазині ДуДа. У віртуальному каталозі з реальними товарами ви знайдете моделі будь-якого смаку. Ви можете вибрати портсигар як для себе, так і на подарунок тому, хто гідно оцінить такий аксесуар. А якщо виникнуть питання або певні складності при пошуку портсигара, можете звернутися за допомогою до кваліфікованих менеджерів, які розкажуть все, що вас цікавить про ту чи іншу модель.

Переваги використання портсигару

Використання плоского портсигара для сигарет, разом зі стильним чином, одночасно дозволяє розв'язувати інші проблеми:

  1. Кишені штанів або піджака, в якому зазвичай курець носить пачку цигарок, з наявністю аксесуара завжди будуть чистими. Дрібні частинки тютюну залишаться всередині портсигара.
  2. Футляр служить також відмінним захистом від вологи, сміття, механічних та інших пошкоджень.
  3. Багато моделей мають розширений функціонал – доповнені запальничками або ножицями для сигар.

Сьогодні на ринку представлено безліч різних видів портсигарів – від дешевих простих варіантів до ексклюзивних зразків.

Особливості та види портсигарів

В асортименті споживачам пропонується підібрати портсигар для чоловіків та жінок з характерним дизайном. Усі футляри відрізняються механізмами відкриття та закриття (механічні, автоматичні), а також функціональністю. Особливо популярні моделі з автоматичним викидом сигарет, що містять цілу пачку (20 шт.). Існує футляр для різної кількості – 5, 9,10,18 шт. та ін. Від місткості залежить розмір аксесуара.

Класичний варіант портсигара у вигляді книжки вміщує сигарети з обох боків і фіксує їх спеціальними елементами або гумками.

Багато сучасних моделей оснащені автоматичними газовими, USB запальничками з акумулятором, ножами та ін.

Основним матеріалом виготовлення портсигара є метал, рідше це пластик чи дерево. Для оформлення використовується гравіювання, сублімація (нанесення кольорових малюнків, принтів), фарба, натуральна та екошкіра, різні тканини, декоративні елементи – накладки, стрази та ін.

Як вибрати портсигар?

Вибираючи футляр для сигар, сигарил, сигарет, цигарок і всього, що тільки можна, вам варто звернути увагу на такі моменти:

  • активність куріння;
  • довжину та діаметр сигарет;
  • надійність механізму аксесуара;
  • густина, товщину металу;
  • оформлення продукції;
  • вартість виробу.

Купуючи портсигар на подарунок, обов'язково попередньо ознайомтеся з уподобаннями тієї людини, для якої призначений цей аксесуар. Також зверніть увагу на стиль одягу та додаткові аксесуари. Це допоможе купити футляр, який гармонійно доповнить його образ.

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий