Аудіокниги українською » Реклама » Як отримати гарний врожай: підказки для починаючих дачників

Як отримати гарний врожай: підказки для починаючих дачників

Як отримати гарний врожай: підказки для починаючих дачників
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Кожен досвідчений садівник чи городник знає: щоб зібрати гарний врожай, треба докласти чималих зусиль. Плануючи посіви та посадки, необхідно привести до ладу ґрунт, забезпечити захист рослин від шкідників та агресивних факторів, зібрати справжній арсенал з граблів, секаторів та інших сільськогосподарських знарядь. 

Як отримати гарний врожай: підказки для починаючих дачників
Від якості товарів для городу залежать не тільки смак та урожайність плодів, але й ваше самопочуття – хороший інвентар значно зменшує час та зусилля по догляду за рослинами. Про що варто піклуватись, аби отримати найкращу якість, мінімізувавши трудовитрати? 

Подбайте про здоров'я ваших рослин 

Забезпечити стійкість до зовнішніх факторів та шкідників потрібно ще на стадії ідеї. Ось декілька правил, що допоможуть зібрати гарний урожай і вберегти рослину від агресивних чинників:


  • обирайте якісне та відповідне насіння – при виборі варто звернути увагу на сорти, пристосовані для вирощування саме у вашому регіоні, адже ця умова значно підвищить шанси отримати здорові та міцні плоди. Також слід ретельно перевірити термін придатності посівного матеріалу: якщо насіння капусти чи моркви може гарно зберігатись протягом 3-4 років, то у петрушки чи шпинату термін зберігання – від 1 до 2 років; 

  • кожна рослина потребує відповідних показників ґрунту – для сільськогосподарських культур підійдуть нейтральні (5,5–6 Ph) або слабокислі (6–7 Ph), а, приміром, декоративні рослини потребують лужного (7,5–8,5 Ph) середовища. Дізнайтесь заздалегідь, якої землі потребує ваш майбутній врожай;

  • підберіть добрива та захист. Комахи, грибки та гризуни можуть зіпсувати ваші плани на родючі грядки, тому краще мати під рукою якісні інсектициди та стимулятори росту.

Забезпечити здоровий розвиток ваших овочів і фруктів, квітів і кімнатних рослин, дерев та кущів допоможе інтернет-магазин Аврора, де ви знайдете найкращі засоби по догляду за садом та городом за найнижчими цінами. 


Полив та інвентар – основа гарного врожаю 

Достатній та ефективний полив – визначальний фактор стійкості та повноцінного росту ваших рослин, адже неможливо отримати гарантію, що дощ піде вчасно. Проте можна вибрати методи, що дозволяють створити сприятливі умови для вирощуваної культури. Відносно дешевими та найпопулярнішими можна назвати наступні види поливу: 


  1. Ручний розпилювачами. Існує багато варіантів розприскувачів: насадки для шлангів, пристрої з резервуарами, а можливість отримати різні варіанти струменю води – безперечна перевага таких інструментів. 

  2. За допомогою шлангу. Вибираючи такий метод, варто звернути увагу не тільки на довжину, але й на діаметр шланга, щоб мати змогу під’єднати його до водопровідної мережі. Найуживаніші варіанти – 12,5 мм (½ ″) та 19 мм (¾″).

Якісні садові інструменти здатні значно полегшити процес вирощування будь-яких рослин. Інвентар, зроблений з міцного металу, прослужить довго: секатор не зламається при першій же обрізці гілок на улюбленій яблуні, а лопата не погнеться при пересадці полуниці. Важливим критерієм якості сільськогосподарських знарядь також вважається ергономічна форма ручок, що дозволить вашим рукам не втомлюватись від роботи. 


Все, що потрібно для городу та саду – купуй в Аврорі 

Системи поливу, стійкі посівні матеріали, якісний інвентар та ще багато речей, що забезпечать добрий врожай і квітучі клумби, вже доступні для замовлення. Асортимент каталогу постійно оновлюється, а якість товарів для облаштування дому, городу та присадибної ділянки залишається незмінно високою. 


Купити товари для саду в магазині Аврора легко і зручно – всього в декілька кліків можна придбати все необхідне для вашої радості та задоволення зі швидкою доставкою по всій Україні. 

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий