Аудіокниги українською » Реклама » Найкращий подарунок мамі: ідеї незвичайних і креативних ідей

Найкращий подарунок мамі: ідеї незвичайних і креативних ідей

Найкращий подарунок мамі: ідеї незвичайних і креативних ідей
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

Обирати презенти завжди непросто, особливо, коли він призначається для близької людини. Хочеться зробити його унікальним і одночасно корисним, передати через нього любов та інші почуття отримувачу. Мамине свято — день, коли хочеться виразити вдячність не лише через теплі слова та привітання, а й через милий подаруночок.


Домашні помічники, декор, враження від бодо — ми зібрали найкращі ідеї сюрпризів для мами, які порадують її у святковий день.


Подарунки-враження


Дослідження канадського університету доводять, що емоції зближують набагато більше, ніж будь-які матеріальні презенти. Такі сюрпризи дозволяють пережити нові відчуття, викликають сильну емоційну реакцію. Та важливо враховувати інтереси отримувача, аби той отримав дійсно позитивний досвід.


Ми пропонуємо вам відвідати інтернет-магазин bodo. На сайті у 22 категоріях розміщено сотні варіантів різних подарункових сертифікатів, що дозволяє підібрати нові емоції на будь-який випадок. Адреналін, романтика, дегустації, екскурсії, оздоровлення — ви можете вибрати крутий презент не лише мамі, а й будь-якій іншій небайдужій вам людині.



  • Парфумерний майстер-клас — унікальна можливість дізнатися більше про світ ароматів, історію парфумерії та створити свій унікальний і неповторний парфум. Досвідчений парфумер розкаже багато цікавого, підбере необхідні компоненти для вашого власного парфуму.

  • Сімейна фотосесія — відмінна можливість відобразити на кадрах щасливі, емоційні та живі моменти зі своїми найближчими людьми. Фотограф допоможе підготуватися, підібрати локацію та відповідні реквізити, продумати образи для всіх учасників дійства.

  • Королівський догляд для тіла “Лулур” — ексклюзивна процедура, яку раніше проводили виключно для членів королівської сімʼї острова Ява. Розпарювання ніг у травʼяній ванні, прогрівання у фіто бочці, пілінг тіла та балійський масаж — ваша мама заслуговує на такий відпочинок.


Корисні та практичні сюрпризи


Речі, які можна використовувати кожного дня — чудова ідея дарунків для будь-кого. Вони щоразу нагадуватимуть про свято й допоможуть зробити навіть звичайні повсякденні справи приємнішими.



  • Посудомийна машина. Надійний помічник для тої матусі, яка має велику сімʼю й багато часу проводить біля кухонної раковини. Пристрій полегшить її щоденні клопоти, подарує годину в день вільного часу, яку вона з радістю використає на себе.

  • Робот-пилосос. Цей презент також допоможе позбавитися від частини щоденних турбот. Його особливість в тому, що існують моделі, які не лише збирають пил, а й миють підлогу. Переваги такого гаджета очевидні.

  • Кухонний комбайн. Якщо матуся любить готувати й часто дивує родину кулінарними шедеврами, кухонний комбайн точно не буде стояти в коробці чи десь далеко на полиці. Він вміє замішувати тісто, дрібнити та різати на слайси овочі, збивати крем для десертів та багато іншого.


Ідеї для інтерʼєру та декору


Незвичайні елементи декору — ще один варіант подарунків, які порадують маму в її свято. Вони прикрасять батьківський будинок і стануть нагадуванням про святковий день.


Що можна подарувати:


  • картина;

  • ваза;

  • текстиль;

  • свічки;

  • фоторамки;

  • кімнатні рослини.


Памʼятайте, що найцінніший подарунок — це ваша увага та час, які ви приділите найближчій для вас людині.

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий