Аудіокнига Тарасове перо - автор Євген Білоусов

Тарасове перо
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Тарасове перо! від автора Євген Білоусов, читає її - Олександр Морозов, Віра Євдокимова, Володимир Куркін, Н. Філіменко, М. Колганова
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Тарасове перо:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Тарасове перо:

Шановні юні друзі! Ім’я Тараса Григоровича Шевченка є святим для кожного українця. Слова Тараса Шевченка стали його долею. І його доля стала долею народу. Свою першу книгу Тарас Григорович назвав «Кобзар». Це невипадково. Кобзар – український символ. Кобзар – співець. Пам’ятаю, у дитинстві ми разом з мамою плакали за «Кобзарем», за трагічною долею Катерини. Плачуть над розбитими сторінками «Кобзаря»...ллють щирі, чисті сльози.

Книга «Тарасове перо» розповідає про дитинство та юність нашого пророка. Щоб краще зрозуміти поведінку хлопчика Тарашика Шевченка, автор вводить казкових героїв. Це Чарівна пір'їнка, яка допомагає Тарасику у важку хвилину. Він підкаже і підійде до вас. У хлопчика-кріпака було нещасливе дитинство. Завжди, коли біда, з'являються темні хмари. Це негативний персонаж казки, який спілкується зі злими і жорстокими людьми. Історії легко слухати.

Ось у чому таємниця відомого українського дитячого письменника з Криму Євгена Білусова. Він акцентував увагу на громадській гідності українців. Бо ми маємо свою історію, свою землю, свою мову, свою культуру...

Сподіваюся, що книги про Тараса Шевченка та його творчість знайдуть своє постійне місце на вашій полиці. Дорогий мій молодий українець! Ви тільки починаєте жити. Нехай розповідь про нашого пророка, великого українця Тараса Григоровича Шевченка допоможе вам зростати справжнім українцем.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий