Аудіокниги українською » Аудіокниги Українська література » Руйнування Чортомлицької Січі (1709)

Аудіокнига Руйнування Чортомлицької Січі (1709) - автор Олелько Островський

Руйнування Чортомлицької Січі (1709)
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Руйнування Чортомлицької Січі (1709)! від автора Олелько Островський, читає її - Галина Довгозвяга
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Руйнування Чортомлицької Січі (1709):


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Руйнування Чортомлицької Січі (1709):

Олександр Павлович Островський та Олелько Островський - українські актори, режисери, письменники, драматурги та громадсько-політичні діячі. Жертви червоного терору.

Як заявляв про себе письменник Олеко Островський на сторінках «Громадської думки» та «Ради» у 1906 році. Його роботи тиражують по всій Україні. Відчувався вплив Б. Грінченка та О. Кониського. Повість О. Островського творилася на широкому географічному просторі від Кубані (Армавір) і Тбілісі (Грузія) до Чернівців і Львова. Вказано Стрий, Львів, Золотоноша, Катринослав, Полтава, Київ, Харків. У більшості з цих міст їх друкують або перевидають.

Відомий письменник і літературознавець Борис Антоненко-Давидович вважає Олеко Островського талановитішим, хоч і менш популярним, ніж знаменитий співак «Козачини» Адріан Кашенко. Частина творів Островського втрачена, а збереглося 28 його нарисів, казок, оповідань, романів і п'єс, написаних у різний час.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий