Аудіокнига Орлі, син Орлика - автор Тимур Литовченко

Орлі, син Орлика
  • Рейтинг: 5 (2 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Орлі, син Орлика! від автора Тимур Литовченко, читає її - Галина Шумська
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Орлі, син Орлика:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Орлі, син Орлика:

Литовченко Тимур Іванович – український письменник-фантаст, інженер-металург, член Національної спілки письменників України (НСПУ, з 1997) та Національної спілки журналістів України (НСЖУ, з 2002), віце-президент Творчого об’єднання ім. Україна, авантюрист і фантаст Голова Київської міської організації НСПУ, клубу любителів фантастики «Галактика».

Роман з історичного «козацького» циклу київського письменника Тимура Литовченка «Оли, Оликів син» став «коронацією» романів, п’єс, п’єс і лірики про кохання всієї України Переможці конкурсу.

Відоме ім’я полководця Пилипа Орлика: сподвижника Івана Мазепи, спадкоємця його слави, автора «Трактату і Конституції права і вольності Війська Запорозького» ... Сучасна Україна Мало відомо про його сина Григорія. Орлик, видатний політичний і військовий діяч доби короля Франції Людовика XV, видатний дипломат і організатор розгалуженої розвідувальної мережі, відданий послідовник ідеї відновлення козацької держави на українських теренах. Життя Григора Орлі, яким вождь відомий у світовій історії, було сповнене небезпечних пригод, і він завжди залишався в пошані.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий