Аудіокниги українською » Реклама » Які вибрати квіти на новорічні свята? - Реклама

Які вибрати квіти на новорічні свята? - Реклама

Які вибрати квіти на новорічні свята? - Реклама
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -

У грудні в Україні традиційно стартують зимові свята. Тривають вони майже два місяці, і весь цей час заведено приймати гостей та самим ходити у гості. Звичайно, не з порожніми руками, а з подарунками та квітами. Зрозуміло, букет може бути й класичним, але доречніше буде купити оригінальну композицію, в якій відобразиться тематика події. Яскраве свято потребує незвичайного букету!

Флористи квіткового салону Украфлора – компанії з 30-річним досвідом, давно опанували мистецтво складання зимових букетів і добре знаються на тому, які квіти на новорічні свята заведено дарувати та як їх треба оформлювати. З цієї статті ви дізнаєтесь, якими правилами користуються професіонали та на користь якого букету треба зробити вибір в тому чи іншому випадку.

Пріоритетні рослини

Асортимент квітів в зимову каталозі зазвичай не занадто багатий, тому обираються позасезонні рослини, але не будь-які, а лише ті, що формою або кольором, а краще і тим і іншим ототожнюють святкові символи.

  1. Букетні. Лілії, гербери, іриси, чемерник (різдвяна троянда) – тобто квіти зірчастої форми – їх використовують в різдвяних букетах. Новорічні тяжіють до більш округлих форм – троянди, махрові хризантеми. Перевага надається червоному, білому та інколи синьому кольору. 
  2. Горщикові. Найпопулярніші рослини – пуансеттія (молочай-різдвяник, різдвяна зірка) та шлюмбергера (різдвяний кактус). Ці культури цвітуть саме в зимову пору, а їхні квітки формою та кольорами цілком відповідають тематиці.

Зрозуміло, що аби акцентувати тему свята, самих квітів недостатньо, вони потребують відповідного оформлення.

Допоміжні рослини та декор

Аранжування має контрастувати із головною квіткою та водночас нести певну символіку. До таких рослин належать:

  • гілки хвойних (ялина, сосна, смерека, туя, ялівець, кипарис) та шишки;
  • гілки горобини, калини;
  • гіпсофіла з махровими квітками-сніжинками;
  • бавовна, що в розпушеному вигляді нагадує сніг.

Допоміжні рослини використовуються не тільки в букетах, але й в подарунковому оформленні горщикових квітів. В якості декору використовують: 

  • в різдвяних букетах – свічки, мініатюрні біблійні фігурки;
  • в новорічних – ялинкові прикраси, м’які іграшки, зимові фрукти, цукерки.

Вся композиція може мати форму традиційного букета або поміщатися у кошик, коробку чи неглибоку вазу.

квіточка на новий рік

На сайті компанії Ukraflora представлені фото розкішних зимових букетів, створених кращими флористами України. Відвідувачу надається можливість розглянути представлені зразки, порівняти ціни та замовити такий самий або подібний букет.


Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий