Аудіокнига Назар Стодоля - автор Тарас Шевченко

Назар Стодоля
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Назар Стодоля! від автора Тарас Шевченко, читає її - Тарас Жирко, Лесь Задніпровський, Людмила Смородіна, Володимир Нечипоренко, Олена Яблучна, Анастасія Добриніна, Тарас Постніков, Олексій Петухов, Євген Мозговий, Олексій Паламаренко, Світлана Прус, Віра Зіневич, Олена Фесуненко
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Назар Стодоля:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Назар Стодоля:

«Назар Стодоря» — п’єса, написана Тарасом Шевченком у 1843 році, є його найвидатнішим драматичним твором. Створена на стику першого і другого періодів творчості Шевченка, п’єса — нове явище в українському театрі.
Події, які в ній зображені, відбувалися поблизу Чигиліна в XVII столітті. Розвиток дії подано в романтичному дусі, але в п'єсі переважають риси реалістичного відтворення. Етнографічні та сімейні фотографії підкреслюють історичну привабливість. Сценічність п'єси забезпечила їй великий успіх, і вона досі входить до репертуару українських труп.

Одна з найпопулярніших робіт на головній українській театральній сцені. Радіопостановка у виконанні Національного академічного драматичного театру імені І. Франка "Назар Стодоля" - лицарська балада за мотивами однойменної п'єси Тараса Шевченка. Останні випуски та виступи відомих українських виконавців.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий