Аудіокнига Фуенте Овехуна (Овеча криниця) - автор Лопе де Вега

Фуенте Овехуна (Овеча криниця)
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Фуенте Овехуна (Овеча криниця)! від автора Лопе де Вега, читає її - Професійні актори театру
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Фуенте Овехуна (Овеча криниця):


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Фуенте Овехуна (Овеча криниця):

Операція проводилася за часів правління Фердинанда та Ізабелли в кінці XV століття. Командир лицарів Калотрави Фернан Гомес оселився в селі Фуенте Овехуна і намагався образити місцевого алькальда, принизивши його дочку Лауренсію. Фермеру Франдосо вдалося її захистити. Під час весілля полководець розігнав усіх, побив Алькальда своїм жезлом, хотів повісити Франдозо і викрасти Лауренсію. Ґвалтівника по-справжньому побили всі односельці. Коли суддя прибув, усі в селі відповіли, що Фуенте Овехуна вчинив злочин. Поняття честі переходить від благородних почуттів до загальнолюдських.

Фелікс-Лопе де Вега-і-Карпіо — іспанський драматург, творчість якого належить до так званого «золотого віку» іспанської літератури.

Драматурги ретельно опрацьовують репліки кожного героя. Наприклад, Лауренсія виросла зі звичайної дівчини в народну героїню. Вона озброювала жінок і сама брала участь у бою. Лопе де Вега ідеалізував образ короля в пошуках причин єдності народу і держави.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий