Аудіокнига Полуденна Ніч - автор Віталій Хало

Полуденна Ніч
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Полуденна Ніч! від автора Віталій Хало, читає її - Гравлики Supersonics
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Полуденна Ніч:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Полуденна Ніч:

З чим у сучасних українців пов’язаний князь Ігор? І, звісно, ​​«Крик Ярославни» зі шкільної програми літератури, а іноді й опера Бородіна, або «Половецька танець».

До вашої уваги реконструкція «Слова о полку Ігоревім» — пам’ятки давньоруської літератури XII століття у дещо нестандартному форматі аудіокниги, створена колективом акторів і музикантів у Києві. Спосіб перекладу оповідань мовою сучасного мистецтва у формі літературних і музичних творів.

Від давнього «опівночі» збереглося лише слово «від автора», прочитане оригінальною «буквальною» мовою. Усе інше – це думка позаштатного автора про давні події, мотиви та почуття героїв. Драматичний сучасний український діалог акторів тісно переплітається з музикою та звуковим ландшафтом, створюючи справжню пригодницьку історію, герой якої такий же сучасний українець, як і політичні інтриги, кохання-ненависть, захоплення, страждання, іноді трагічні, іноді смішні.

«Опівдні» розповідає про те, що відчувають звичайні люди: хитрість, зраду та дурість, мужність і страх, любов, надію, страждання та бажання, коли людина росте та стає сильнішою через випробування та невдачі. Це розповідь про почуття живих, про те, чого, власне, немає в оригінальних словах Ігоря. Про те, що зв’язує, формує, надихає в нас так дивно, що в свій час стане великим подвигом, зловісною зрадою, мудрістю, розрадою, поцілунком, добрим словом або ніколи не зупиниться вічного кохання. Поки існує цей світ.

Події тих часів сприймалися як стрічки сучасної журналістики, і іноді здається, що ти вже не слухаєш їх осторонь. Ти сміливо дивишся в очі долі з надією, або бачиш дивний сон про переможеного брата, ти плачеш про кохання, яке не має надії повернутися, ти збираєш останні сили, щоб протистояти нещастю знищення, невдачі, болю, приниження неволі, і нарешті ти прийшов додому.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий