Аудіокнига Роксолана (Вистава) - автор Павло Загребельний

Роксолана (Вистава)
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Роксолана (Вистава)! від автора Павло Загребельний,
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Роксолана (Вистава):


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Роксолана (Вистава):

Відомий роман відомого українського письменника Павла Загребного «Роксолана» вже понад 30 років перебуває в центрі уваги читачів.

Одна з найлегендарніших українських жінок усіх часів волею долі пройшла шлях від простої полонянки до коханої, потім чиновника, а згодом єдиної(!) дружини Османської імперії Сулеймана Пишного.

Зрештою, часто це одна з найнеймовірніших історій у світі. В Османській династії не було жінок такого соціального значення, як Роксолана. Настя Лісовська, донька українського (галицького) священика з Рогатина (нині Івано-Франківська область), зачарувала Сулеймана своєю красою, життєрадісністю та гострим розумом, у культурі та політиці імперії важливу роль у житті. Тридцять років.
Одна з найосвіченіших жінок свого часу Роксолана-Хуррем (у перекладі «Хуррем» (Гюррем) — «та, що сміється, висміюється») приймала іноземних послів, листувалася з царями, впливовою вельможею та діячами мистецтва.

Хуррем будувала мечеті та благодійні заклади (лікарні, паломники та їдальні для бездомних) у Стамбулі та Османській імперії, і навіть має благодійний фонд її імені.

Їй присвячено чимало книг про Роксолану-Хуррем, популярних серіалів, художніх полотен, музичних творів (особливо симфонія № 63 «Роксолана» Й. Гайдна) тощо. Романи для широкої аудиторії.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий