Аудіокнига Доця - автор Тамара Горіха Зерня

Доця
  • Рейтинг: 4.6 (9 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Доця! від автора Тамара Горіха Зерня, читає її - Римма Зюбіна
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Доця:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Доця:

Ця книга про кохання. У ній немає слова «лю...», але вона про кохання. Про магію, не фальшиву, скопійовану з екрану телевізора, а справжню, з дому та коріння, з рибою в зубах, коли ти з головою пірнаєш у стародавній океан і спливаєш звідти. І про мужність. Про те, щоб знайти власну безумовну мужність, визнати її, спертися на руки і ноги і нікому її не віддавати. Твій дім, твоє рідне місто, твоє серце, твоє право на чванство. Події роману відбуваються навесні та влітку чотирнадцятого року Донецька. Донбас – це нуль, місце сили, де ставлять найважливіші питання. Приховано лише необхідні відповіді. Але де все почалося, тим і закінчиться, а коли історія завершить черговий виток, вічний змій уроборос знову вкусить свій хвіст. Тут героїня втрачає сім’ю, домівку, роботу, свої фантазії — тут вона знову збирає уламки свого життя і знаходить новий сенс і нову опору.

Читач крок за кроком спостерігає процес перетворення, переродження грецького пастуха у воїна. Ця книга назавжди змінила тих, хто її написав, і змінить кожного, хто її прочитає. Бо війна – це коли їси землю. Що ще важливіше, коли ви годуєте планету.

«Доця» — дебютний роман української письменниці Тамари Горіхи Зерня, що вийшов у 2019 році у видавництві «Білка». Роман «Доція» став лауреатом премії «Книга року ВВС-2019». Події в книзі відбуваються під час російсько-української війни на сході України у 2014 році. Планується екранізація роману.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий