Аудіокнига Танець недоумка - автор Ілларіон Павлюк

Танець недоумка
  • Рейтинг: 5 (2 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Танець недоумка! від автора Ілларіон Павлюк, читає її - Sergio_www
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Танець недоумка:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Танець недоумка:

Космічний біолог Гіль, за плечима якого чимало військових операцій, переживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розпаду, ще й висока ймовірність (50%!), що проявиться спадкова генетична хвороба, в якій швидка смерть — це чи не найкращий фінал. І ось неочікувано з’являється пропозиція роботи, яка, здавалося б, вирішує всі проблеми одночасно: наукова експедиція в іншу галактику!
Дія з модерного Києва переміщається до ультрасучасного Токіо, а далі маршрут героя та його родини пролягає запиленими стежками далеких світів. Планета із індіанською назвою Іш-Чель - таємнича, мов Соляріс чи Пандора в "Аватарі", ворожа, мов гаррісонівська.

Якщо Гілю хотілося просто жити щасливо поруч із донькою, то в автора були на нього свої плани. На 680 сторінках роману він змушує свого героя пройти дев'ять пекельних кіл: бігати, стрибати і стріляти, боротися за рідних, обманюватися і прозрівати, втрачати і знаходити самого себе. Чи став він інакшим, чи зміг розправитися з власними химерами?
АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

aleksey.yakovenko
aleksey.yakovenko 12 квітня 2024 12:53

Дуже хороша книга!