Аудіокнига Життєва філософія кота Мура - автор Ернст Теодор Амадей Гофман

Життєва філософія кота Мура
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Життєва філософія кота Мура! від автора Ернст Теодор Амадей Гофман, читає її - Борис Лобода
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Життєва філософія кота Мура:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Життєва філософія кота Мура:

Прусський письменник Амадей Гофман, автор всесвітньо відомого «Лускунчика», є відомим творцем фантастичних казок з хворобливою похмурістю або життєствердним гумором.

«Життєва філософія кота Мавра» — книга, написана від імені самого автора, кота Мавра, нащадка знаменитого Кота в чоботях. Котик Мур думає, що народився на даху — звідки в нього такий високий дух і розум? Адже наш дивовижний кіт, вихований вченим Абрахамом, вміє читати і писати, і навіть почав писати власні філософські статті, що не дуже подобається його господареві, тому що коли Мур проводить наукові дослідження - миші пустуються на волі. В результаті йому заборонили використовувати висловлювання на високому рівні, і кіт вигукнув: «Немає нічого більш болючого для генія, ніж бачити, як його несхвалюють або навіть висміюють!» - однак ці заборони викликали у нього відчуття полегшення, що розум прагнув досягти більш неймовірних висот.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий