Аудіокнига Заблудлі душі - автор Фредерік Трістан

Заблудлі душі
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Заблудлі душі! від автора Фредерік Трістан, читає її - Галина Довгозвяга
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Заблудлі душі:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Заблудлі душі:

У 1983 році Фредерік Трістан, один із найвідоміших сучасних французьких письменників і професор палеохристиянської іконографії, отримав Гонкурівську премію за роман «Загублені душі» не лише у Франції, а також широко визнаний у багатьох європейських країнах.

У центрі роману — письменник, і вся дія обертається навколо питання письменника. Тридцятирічний британець, багатий спадкоємець, талановитий письменник, зі складним серцем, але неспроможний діяти агресивно чи навіть знайти видавця для своєї роботи, натрапляє на головного героя на ім’я Валетт, який є саме таким, як описує оповідач, ці якості зникли.

Особливо освічений Валетт вів неробство і змусив оповідача опублікувати письмові твори під своїм іменем. Оповідач отримає гроші, а слава письменника залишиться за Валеттом.

Таким чином Варлет збагачує своє життя. Його енергія та харизма відкривали двері до видавництв, роман за романом і Нобелівські премії для «авторів». Валетт публікував романи під псевдонімом Гілберт Кейт Честерфф і став всесвітньо відомим письменником.

Його моральна легковажність і буденність призводять до трагічної колізії.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий