Аудіокнига Ніч перед Різдвом - автор Микола Гоголь

Ніч перед Різдвом
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Ніч перед Різдвом! від автора Микола Гоголь, читає її - Володимир Кокотунов, Оксана Новікова
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Ніч перед Різдвом:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Ніч перед Різдвом:

На Святвечір до відьми Сороки приходить диявол. Вони разом літали на мітлах, після чого диявол викрав місяць і сховав його. Ошелешені козаки в темряві не змогли зайти в шинок і вирішили піти додому. Прийти до Солохи одна, хто їх по черзі сховав у мішок, щоб не бачили один одному очей? В тому числі демони. В цей час Сорокин син? Коваль Вакула намагається посвататися до красуні Оксани, але вона знущається над ним і просить принести їй черевички, які носить цариця. Збентежений коваль пішов до Солохи, побачив мішки і вирішив віднести їх до кузні. Втомившись від подорожі, він залишав найважчі мішки на вулиці і дав їх підбирати колядникам. Залишившись лише один мішок і демон, Вакула підійшов до мишки і запитав його, як знайти демона? Тільки з його допомогою він може отримати королівські туфлі. Тому, сказала мишка, не треба диявола шукати, диявол за ним. Вакула знайшов диявола в мішку і змусив його відвезти себе до Петербурга.

Там князь Потьомкін прийняв його послом на Запоріжжі і подарував йому царські черевики. Диявол приніс Вакулу додому, а коваль відпустив його. Оксана погоджується бути дружиною Вакули.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий