Аудіокнига Історія з грифом «Секретно» - автор Володимир В'ятрович

Історія з грифом «Секретно»
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Історія з грифом «Секретно»! від автора Володимир В'ятрович, читає її - Галина Шумська
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Історія з грифом «Секретно»:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Історія з грифом «Секретно»:

Чому зраджували і чи зраджували? Чому вони стають героями і чи справді стають? Радянський Союз розпався чи був зруйнований? Десятиліттями відповіді на ці питання були приховані під грифом «таємно».

Сьогодні історик Володимир В’ятрович, як керівник Архіву Служби безпеки України, який займається розшифровкою колишніх таємних архівів радянських спецпідрозділів від ЧК до КДБ, розповідає, як починалася Україна в 1918 роках минулого 1991 року.

Книга написана прозою про різні аспекти роботи спецслужб і радянської системи концтаборів – ГУЛАГу, про боротьбу українського визвольного руху на сході та заході країни, про унікальні виклики системи долі священнослужителів. Історик оприлюднює раніше недоступну справу, порушену «владою» проти страченого художника епохи Відродження та дисидента; розкриває причину Чорнобильської катастрофи та говорить про останній відчай чекістів Спроба врятувати Альянс.

Читачі познайомляться з методами глобальної інформаційної війни у ​​ХХ столітті за участю спецназу великих країн, зрозуміють механізм видворення та внутрішню систему пенітенціарної системи, а також відкриють внутрішню причину краху «Тюрма народів». Можливо, він сам зможе відповісти на поставлені вище питання...


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий