Аудіокнига Велика рідня. На нашій землі - автор Михайло Стельмах

Велика рідня. На нашій землі
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Велика рідня. На нашій землі! від автора Михайло Стельмах, читає її - Довгозвяга Галина
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Велика рідня. На нашій землі:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Велика рідня. На нашій землі:

У 1949 р. вийшов перший великий роман М. Стельмаха «У нашому краї», який автор визначає як першу книгу літопису художньої літератури. Нарис селянського життя в післяреволюційній Україні. У 1951 році він опублікував другу частину цього роману «Велика людина». Об’єднавши ці дві частини в один твір, автор назвав роман «Велика надня» (1951).

У романі «Велика родина» розповідається про великі суспільні зміни в житті радянських людей і духовне зростання радянських людей — будівників нового соціалістичного суспільства.

У творі передається важливість подій складного історичного періоду — від закінчення громадянської війни до вигнання фашистських загарбників із радянських земель.

Філософічність і романтичне окрилення головного героя, мальовничі повсякденні та пейзажні картини розкривають глибину думок і мистецьких намірів автора з неявним відчуттям природи та любов’ю до батьківщини.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий