Аудіокнига Переддень життя - автор Леся Шиденко

Переддень життя
  • Рейтинг: 5 (1 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Переддень життя! від автора Леся Шиденко, читає її - Леся Шиденко
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Переддень життя:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Переддень життя:

Про війну в Україні написано багато книжок, але «Життєва доля» — це жіночий погляд на події війни в нашій країні, огляд душ і сердець тих, кого війна забрала разом із найближчими. . Це нова сповідь жінок, які були безпосередньо причетні до подій війни через своїх близьких: синів, коханих чоловіків і найкращого в світі батька, наших захисників, спецпризначенців СБУ.

Прекрасний стиль оповіді книги робить читача не лише стороннім спостерігачем, а й безпосередньо причетним до сповіді, пам’яті та психологічного досвіду та бурхливого життя тих, хто пережив війну та втрачену трагедію.

Ця книга відкриває нам, як виглядали українські герої поза війною, як вони виглядали у повсякденному житті: кого і що любили більше за життя, чим захоплювалися, про що мріяли. Завдяки автору ми можемо не лише поринути у зворушливі, зворушливі, романтичні, смішні, а часом і не дуже історії життя, які розповідають матері, кохані дружини, діти та найближчі друзі співробітників СБУ.

Офіцер запасу Леся Шиденко не лише письменниця, а й талановита художниця. Завдяки її портрету загиблих спецназівців СБУ, які створювали «Невидиму варту» (для виставки авторка відвідала понад 30 міст України та про перипетії, про які авторка розповідає у книзі), всі рідні не лише можуть знову побачити своїх героїв живими, усміхненими і щасливими, і отримавши ці портрети в подарунок, бо всіх їх митець віддав родинам загиблих, і водночас – неймовірно для згорілих Щастя ніколи не принесе своїх коханих і близьких назад.

Книга складна й емоційна, але серце її невичерпне. «Переддень життя» Лесі Шиденко написана не лише для тих, хто пережив війну, а й для сімей, які вона нещадно рятувала та завдавала збитків, ця книга абсолютно для кожного українця (і не тільки), бо дає чітке розуміння подій, які, на жаль, все ще відбуваються в нашій країні, і має багато відповідей на хвилювання більшості українців.

Патріотична, зворушлива, глибока, про дружбу та кохання, інколи смішна, а здебільшого сумна, як саме життя, книжка «Напередодні життя» не залишить вас байдужим, адже вона про наше з вами життя, Життя в нашій Україні.

Музику до цієї книги написав композитор Григорій Попович.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий