Аудіокнига Усі жінки курви - автор Олег Криштопа

Усі жінки курви
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Усі жінки курви! від автора Олег Криштопа, читає її - Жека Емаль
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Усі жінки курви:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Усі жінки курви:

«Щастя робить людей дурними, але, на щастя, воно триває недовго»

Любовний роман – це роман про кохання. Серія також у хронологічному порядку. Детектив - Тому що була насильницька смерть. Цей документ сповнений розумних ідей і спостережень. Містика - через воскресіння мертвих коти можуть говорити. Нарешті, документальна книга про тварин. Однак він не витримує жодної категоризації та гендерної критики.

Роман автора «Усі повії» містить номінальний натяк на американський телесеріал «Усі відьми», нещодавно «Жах на вулиці В’язів», багатосерійний фільм жахів про Фредді Крюгера, традиційно неповнолітнього чоловіка, який змінює один із жетонів. став заголовком у фільмі «Жах ув'язнених». Проте, окрім номінативних за змістом, сюжетом, фабулою чи тематикою спогадів романів Олега Криштопи, від культового кіно не залишилося й сліду.

Таким чином, у добрій постструктуралістській традиції сугестивні заголовки діють як «колажний клей» для тексту. На думку К. Морріса та Дж. Дерріда, вона, з одного боку, маркує конкретний смисл, а з іншого — деконструює його, формуючи розпад смислу, відповідність знака й означуваного. І лише окремі абстрактні судження є пояснювальною смисловою химерою між назвою та романом: «Порівняно з цим романом культовий фільм про таємничого вбивцю — це казка на ніч, а повсякденна дійсність сповнена жаху, а не Чийсь сон». ми базуємося на зв’язку між реальністю та художнім вимислом, ми також не читаємо екзистенціальних виразів, таких як Олесь Ульяненко, Ч. Буковський, Г. Міллер, М. Уельбек, П. Гійо та ін. романіст, тобто герменевтика, яка погоджується з пропозицією з причини. І навпаки, повертаючи стрижень у бік літературно-художнього дискурсу, стає очевидним розпад внутрішнього мовного значення.

Підтримати диктора дзвінкою монетою https://www.patreon.com/bePatron?u=66048541

УВАГА! В тексті присутня ненормативна лексика.



АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий