Аудіокнига Брамник - автор Марина та Сергій Дяченки

Брамник
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Брамник! від автора Марина та Сергій Дяченки, читає її - Тетяна Дюпіна
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Брамник:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Брамник:

За все в житті доводиться платити, в тому числі і за необачні молодіжні жарти. І навіть для фокусників ціна зависока. Могутній чарівник з талантом і амбіціями в покарання за гордість перетворився на бездушну істоту, позбавлену магічного таланту. Згадайте останні події - ця ситуація не така вже й фантастична. Якщо до цього додати нерозв’язний любовний конфлікт – то воно з мосту падає у воду!

А ритму фентезійного жанру якраз достатньо для того, щоб через образотворчу символіку світу фантастики та магії розгледіти прості істини, які тисячоліттями рятували людей від зневіри та зневіри. Зроблена одна помилка - стережися, щоб не зробити другу; кохання не завжди приносить щастя, але воно не применшується; дружба і самопожертва, любов до людей і життя можуть навіть подолати космічні жахи космічної катастрофи .

Це світ Марини та Сергія Дяченків – дивовижний, сповнений незбагненних таємниць і фантастичних пригод, але водночас сповнений любові, добра та прекрасної магії. Ти будеш зачарований, любий читачу, не сумнівайся.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий