Аудіокнига Дезорієнтація на місцевості - автор Юрій Андрухович

Дезорієнтація на місцевості
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Дезорієнтація на місцевості! від автора Юрій Андрухович, читає її - Мурашко Ігор
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Дезорієнтація на місцевості:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Дезорієнтація на місцевості:

"Дезорієнтація на місцевості" - збірка есеїв Юрія Андруховича, вперше видана в 1997 році. Складається з трьох розділів, що містять 23 есеї.

Це спроби погляду у співіснування культурних просторів: метафізика ландшафтів; людина в дорозі; Центральна Європа як єдність і унікальність; постімперське шукання ідентичності. Три розділи - "Вступ до географії", "Парк Культури", "Про час і метод" - пропонують три різні виміри окресленої проблематики - культурно-історичний, міфопоетичний та індивідуально-екзистенційний.

Міркування про минуле проектуються на сьогодення. Автор і тут зграбно прослизає між Сциллою вигадки і Харибдою правди ( або навпаки!). І хоча він постійно підкреслює, що "спирається на голу конкретику", на мою думку, це скоріш творення нового іміджу, ніж ретро-археологічні знахідки. Навіть, більше того, це принадна артистична візія певних авторських ілюзій, поєднання дійсності з містифікацією.

Історія повторюється, як знаємо, щораз по-новому і не в останню чергу тому, що існують творчі особистості, які не полишають спроби пошуку філософського каменю, бунтують проти усталених, застарілих поглядів і спонукають до бунту нас, українців, себто жителів Європи.
АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий