Аудіокнига Європа. Історія - автор Норман Дейвіс

Європа. Історія
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Європа. Історія! від автора Норман Дейвіс, читає її - Мурашко Ігор
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Європа. Історія:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Європа. Історія:

«Європа: історія» — бестселер валлійського історика Нормана Дейвіса. Широкий науковий огляд історії Європи, від Фарерських островів до Уральських гір, від часів гомінідів до наших днів. Книга була вперше опублікована англійською мовою 5 грудня 1996 року видавництвом Oxford University Press

Чи може історичний твір бути цікавішим за пригодницький роман? Професор Норман Девіс з Лондонського університету знає відповідь
Питання: однозначно так! …
Свій 1500-сторінковий шедевр автор бачить як створення великого захоплюючого фільму. Тобто він поєднує основний план (переказ найважливіших історичних подій) із деталями (вставляючи літературні замальовки, анекдоти, маловідомі факти).
Вкладиші — їх близько трьох сотень — скомпоновані за принципами мультимедійної енциклопедії. У тексті є «гіперпосилання», за якими можна прочитати мініатюри, близькі до теми.

Примітно, що свою роль зіграли надзвичайна ерудиція, літературний талант і почуття гумору Нормана Девіса. Тому на його сторінках сухі історичні постаті стають живими людьми, разом з якими читачі переживають бурхливі події минулого Європи – давні й недавні, героїчні й ганебні, кумедні й шокуючі.

Зміст:


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

zem
zem 14 травня 2023 01:01

Можете зробити закачку через торрент?