Аудіокниги українською » Аудіокниги Українська література » Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор"

Аудіокнига Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - автор Всеволод Нестайко

Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор"
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор"! від автора Всеволод Нестайко, читає її - Kitoka
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор":


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор":

В Лісовій школі надзвичайна ситуація! Швидко псуються продукти і діток нема чим годувати. Мабуть, доведеться спеціалізовану школу з ведмежою мовою викладання закривати. Однак ще не все втрачено - до розслідування таємничою справи береться старий детектив Бровко Барбосович. Він знаходить лиходія, що псує їжу, однак зарадити нічим не може. А може зарадити - Дід Мороз, та от тільки де шукати того діда серед літа? Новачок Лісової школи, товариш Косі Вуханя та Колько Колючки, сонячний зайчик Терентій допоможе в цій нелегкій справі, а заодно познайомить читача з козаком Морозенком, Його крилатим конем Лебедем. Про ці та інші пригоди розповідається в повісті "Таємний агент Порча та козак Морозенко".

У "Таємниці лісею "Кондор", розповідається про школу для пташенят - аналог лісової школи, тільки для пернатих учнів, що її заснував для свого розбещеного синочка президент пташиної країни Грифон Грифонович. Про те, як Грифа, а сама так звуть президентського синочка, перетворювався з хулігана, на справжнього друга і як йому в цьому допомагали три друга - Пак, Гелгуш та Крякс, а також таємничий Жартик ми дізнаємося з другої частини цієї захопливої та цікавої книжки.
АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий