Аудіокнига Убік - автор Філіп К. Дік

Убік
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Убік! від автора Філіп К. Дік, читає її - Asya
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Убік:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Убік:

Гленн Ренсітер, впливовий власник найбільшої в галактиці телепатичної шпигунської компанії, гине під час вибуху, спричиненого його бізнес-конкурентом. Але коли колишні підлеглі продовжують отримувати дивні й тривожні повідомлення від начальства, а навколишній світ поступово втрачає звичні контури, час ніби починає рухатися у зворотному напрямку. Що він намагався їм сказати? Невже Рансітер справді загинув, і їм вдалося уникнути смерті в тому смертоносному вибуху? Може, навпаки?

«Відхід» занурює читачів у моторошний, химерний футуристичний світ, сповнений шпигунських інтриг, обману часу та кріогенного простору, де межі між живими та мертвими здаються напрочуд тонкими та розмитими. Чи зможуть його герої знайти вихід із цього оманливого й тривожного лабіринту? Чи їхній час невблаганно й безповоротно спливе, поки не впаде в краплю води?

Як і в більшості своїх найкращих романів, в «Убіку» під прикриттям науково-фантастичного сюжету Філіпу Діку вдається змалювати справжню людську драму, сповнену пристрасті, боротьби, страху, відчаю та... надії.

Цей твір є одним із найвідоміших романів Діка. У 2009 році журнал Time включив його до списку 100 найкращих романів з 1923 року. У своїй рецензії на The Times Лев Гроссман описав її як «глибоко тривожну історію екзистенційного жаху, кошмар, у якому ви ніколи не можете бути впевнені, що прокинулися».


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий