Аудіокнига 451° за Фаренгейтом - автор Рей Бредбері

451° за Фаренгейтом
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу 451° за Фаренгейтом! від автора Рей Бредбері, читає її - Олексій Богданович, Наталя Коломієць, Алла Загинайло, Сергій Труфанов
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги 451° за Фаренгейтом:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги 451° за Фаренгейтом:

«451 градус за Фаренгейтом» — роман-антиутопія в жанрі наукової фантастики американського письменника Рея Бредбері, вперше опублікований у 1953 році.

У романі зображено нове, майбутнє суспільство споживання, в якому панує тоталітаризм і майже повний контроль над суспільством. Керівники держави навіть намагалися придушити думку народу: книги були заборонені, заборонено читати та ховати будь-яку літературу, а за дотриманням порядку повинні були стежити пожежники.
Замість того, щоб гасити пожежу, пожежники її запалили. Пожежники – це опора режиму, запорука того, що люди не читають, тому що книги дозволяють самостійно думати і аналізувати. Контролювати натовп буде легше, якщо влада пришвидшить темп життя, придумає нові спортивні ігри, виховає у людей «стадну свідомість» і автоматизм. Більше експресів, кольорових телешоу, більше метушні, галасу. Будь-яка незгода чи незалежна думка робить людину небезпечною для режиму та потенційною мішенню для каральних пожежних бригад.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий