Аудіокнига По дорозі в казку (Вистава) - автор Олександр Олесь

По дорозі в казку (Вистава)
  • Рейтинг: 0 (0 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу По дорозі в казку (Вистава)! від автора Олександр Олесь, читає її - Олексій Богданович, Людмила Логійко, Олександр Биструшкін, Ірина Дорошенко, Наталія Сумська, Надія Кондратовська, Микола Задніпровський, Остап Ступка, Борис Вознюк
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги По дорозі в казку (Вистава):


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги По дорозі в казку (Вистава):

Що зустрінеться на шляху до казки? Олександр Олесь не просто говорить про це, він веде нас заплутаним шляхом цієї дороги.

що це? Розповідь про сон? Критикувати суспільство? Розповідь про долю вождя? Універсальність твору вражає, оскільки в ньому стисло відображені основні суспільні процеси та базовий досвід людини — ніби на мінному полі розкидані спонукальні посилання. Натрапивши на них, ви не виживете.

Розповідь із трьох частин, у свою чергу, показує цикли перевтілень, які відбуваються під час будь-якої подорожі — до мрії, від бідності, від неволі, від щастя та від страху.

Коли бачиш мету, треба рішуче і виважено обирати засоби для досягнення мети, і не можна відступати ні на мить, бо тінь знайомого минулого має довгі руки. Подивіться навколо і переконайтеся самі. Тоді тікай!


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий