Аудіокнига Бойня Номер П'ять - автор Курт Воннеґут

Бойня Номер П'ять
  • Рейтинг: 3.5 (2 голосів) -
Ви зайшли щоб прослухати аудіокнигу Бойня Номер П'ять! від автора Курт Воннеґут, читає її - Євген Перепелиця
Інструкція, як завантажити аудіокнигу

Плеєр для прослуховування аудіокниги Бойня Номер П'ять:


Сподобалась аудіокнига? Не будь пасивним, прокоментуй і залиш відгук!
Потрібна реклама? - Пиши на [email protected]

Опис аудіокниги Бойня Номер П'ять:

Курт Воннеґут — відомий есеїст і романіст, майстер сатири та сценарист популярного серіалу «Байки склепу». За життя багато критиків і журналістів називали його провідним письменником Нью-Йорка. Більшість творів цього письменника мають відверто гуманістичний характер.

За жанром «Бійня п’ять» (1969) американського письменника Курта Воннеґута (1922–2007) є органічним синтезом елементів історії, психології, соціології, сатири, наукової фантастики та автобіографії.
Нервовий центр роману — нищівне бомбардування Дрездена англійськими та американськими літаками навесні 1945 року. Але, як і будь-якого шедевра, значення «Битвової п'ятірки» не обмежується описом події. Швидкий перехід від трагедії до комедії дозволяє Курту Воннегуту розповісти не лише про цей епізод Другої світової війни, а й про багато фундаментальних питань людського існування, використовуючи численні перспективи, повністю позбавлені статики та дидактики.

«Бойня номер п'ять» справедливо вважається вершиною творчості Курта Воннеґута й одним із найвищих здобутків американської і світової літератури минулого століття.


АГОВ! АУДІОКНИГА НЕ ПРАЦЮЄ!
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий